Reparar terrasses a Osona

Reparar terrasses a Osona. En aquest cas, ens trobem amb una terrassa a Manlleu, la qual tenia problemes d’humitats en tota la zona de l’embornal localitzat al centre de la terrassa.

L’objectiu d’aquesta reparació va estar reparar les filtracions d’aigua de la casa. Primer de tot, vam haver d’arrancar les rajoles del voltant de l’embornal. Un cop obert, es va arreglar i impermeabilitzar de nou la tela del voltant de l’embornal contínuament reparant-la i acabant de polir-hi alguns desperfectes. Després de la seva reparació, vam procedir a col·locar de nou el gres ajustat a l’embornal. Per últim, vam realitzar una prova d’estanquitat d’aigua per assegurar-nos de que la reparació de la terrassa havia sortit bé.

Reparar terrasses a Osona

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.catCONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA