REPARAR FAÇANA A OSONA

Reformes Osona va fer una Reparació d’una façana a Osona, concretament a un bloc de pisos a Tona. La façana estava en gran malt estat. Tot el rebossat del voladís de sota els balcons tenien grans esquerdes, el rebossat saltava i podia provocar un gran perill per les persones que passessin per sota.

Per fer aquesta feina hem llogat una màquina elevadora de 24 m d’alçada. Des de la gàbia de la màquina hem procedit la reparació de cada un dels balcons i cada tros de la façana. Per començar hem sanejat tots els trossos que queien, següentment hem posat un pont d’unió perquè a l’hora de posar el morter de reparació quedes millor adherit i que els habitants dels pisos estiguessin tranquils.

Per acabar vam fer una neteja de les canals, també vam netejar les baranes i els balcons perquè quedés net i polit.

Reparació d’una façana a Osona

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.catCONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA