QUI SOM?

Sobre nosaltres

Som una empresa amb la seu als Hostalets de Balenyà, a la comarca d’Osona. Des de fa molts anys ens hem expandit per tota la província de Barcelona i Girona, també part de Tarragona i Lleida. Som una empresa que ens dediquem a la construcció en general i a la petita i gran reforma. Estem al servei del nostre client i li oferim sempre confiança i professionalitat.

Com treballem?

Construccions i reformes Osona és una empresa d’obres i serveis amb un personal qualificat per a realitzar tot tipus d’obra nova i reforma de la construcció. El nostre objectiu principal és oferir informació, oportunitats diferents i les eines necessàries per a una millor actuació en tots els àmbits laborals i professionals. Valorem i potenciem l’atenció ràpida i la confiança amb els clients. Amb nosaltres trobareu els professionals qualificats adequats per a la realització d’obres i reformes del seu habitatge.

Els serveis que oferim
  • CONSTRUIM CASES. Estem especialitzats en realitzar tot tipus d’estructures i acabats. Si el client ho prefereix també tenim la opció d’oferir servei d’Enginyers i Tècnics especialitzats. Nosaltres ens ocupem de tot adaptant sempre els projectes i els serveis amb la necessitat de cada client. Construim cases de pedra, d’obra vista i de tot tipus d’estucats. També juguem amb les combinacions de diferents materials i acabats. En els interiors els oferim tota la gamma que es troba en el mercat, tant en material d’obra com industrial. A cada projecte ens adaptem a la idea i a la necessitats del nostre client.
  • REFORMES INTEGRALS. Disposem d’una gran professionalitat en el nostre servei de reformes integrals clau en mà i en reformes parcials de cases, pisos, oficines, etc. Treballem sempre seguint els directrius del tècnic de la propietat o si ho prefereix també tenim la opció d’oferir al client els nostres tècnics o dissenyadors.
  • PETITA REFORMA I MANTENIMENTS. Som una empresa especialitzada també en la petita reforma de la casa, oficines, fàbriques, cuines, banys, etc. Estem al servei del client per adaptar-nos al que desitja sense importar la mida de l’obra. Li oferim els nostre serveis amb discreció i professionalitat. Treballem i disposem de tota classe de materials que ofereix el mercat en l’actualitat.