Reforma d’una cuina a Taradell

Reforma i ampliació d’una cuina a Taradell. En aquesta reforma hem realitzat l’ampliació d’una de les parts més importants d’una vivenda, la cuina. Primer de tot, s’ha enderrocat l’envà que separava la cuina del rebedor. Aquesta actuació ha permès obtenir un nou espai molt més ampliat i unificat. Seguidament s’ha deixat una barra de separació al mig per tal de que quedés una bona mida de pas i fos molt més espaiós.

Cal destacar que s’han col·locat uns mòduls de cuina amb calaixos a sota de la barra per d’aquesta manera aprofitar tot l’espai disponible. La barra de marbre és de la casa Silestone. Per acabar s’ha canviat la il·luminació de la cuina i el rebedor.

Abans
Després

Reparació de façanes a comunitats d’Osona. Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.catCONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA