Terrassa a Osona

Terrassa a Osona. En aquest cas, ens hem encarregat de realitzar algunes reparacions d’una terrassa a Osona. Aquest espai tenia alguns problemes referents a l’embassament d’aigua.

Primerament ens hem trobat que les pendents de l’embassament no estaven correctament col·locats cap a l’embornal. Aquest fet fins al moment, deixava l’aigua estancada al mig de la terrassa i no permetia una total filtració. Per solucionar aquest problema, ens hem encarregat de posar una canalera que travessés tot el centre de la terrassa.

Cal destacar que hem utilitzat l’acer inoxidable per escollir la canalera i les tapes que hem col·locat. També, hem tingut molta cura amb aquesta actuació a l’hora de vigilar per no fer malbé tota la impermeabilització de la terrassa.

terrassa a Osona

Reparació de façanes a comunitats d’Osona. Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.catCONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA