Reparar nínxols a Osona

Reparar nínxols a Osona. Els nínxols son unes cavitats allargades introduides a les parets dels cementiris que guarden el cadàver o les cendres d’una persona després de la seva mort. És important analitzar els desperfectes que es produeixen durant els anys en aquest tipus d’estructures i fer-ne el seu manteniment correctament com podria ser en el cas d’aquesta reparació.

En aquest cas ens hem encarregat d’una reparació bastant poc comuna. En funció del que determinen les ordenançes municipals, la duració d’un nínxol de cementiri en propietat sol oscil·lar entre un mínim de 5 anys i un màxim de 75 anys, encara que el més habitual és que la seva duració sigui d’uns 10 anys. Per aquest motiu és important gestionar i regular el seu cuidat.

Primerament ens hem encarregat de sanejar i polir tota la zona de la llosa del nínxol. Posteriorment hi hem passat vàries capes de pintura especial per aquest tipus de material de pedra. I per últim s’ha reparat tot el rebossat dels voltants de la cavitat per acabar de realitzar bé l’actuació de tota l’estructura i deixar-la totalment neta.

Repara nínxols a Osona

Reparar nínxols a Osona. Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.catCONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA