Reparar goteres a Osona

Reparar goteres a Osona. En primer lloc cal destacar que les goteres i filtracions d’aigua son un problema comú en les cases i edificis. Poden tenir conseqüències greus si no s’atenen de manera oportuna. Aquests problemes poden causar danys estètics i estructurals, així com també poden ser un problema de risc per a la salut i el benestar de les persones que viuen o treballen en l’edifici. Si no es repara de manera oportuna, l’humitat pot causar pèrdua de l’estabilitat, especialment en les estructures i una possible formació de marques a la paret o danys materials als sistemes elèctrics que es trobin a prop de la seva zona. La seva prevenció i manteniment regular es fonamental per evitar aquest problema.

Reparació de filtracions d’aigua

En aquest cas ens hem encarregat de reparar la coberta d’un edifici a Tona, Osona. En aquesta comunitat de veïns entrava aigua en tota la zona de la terrassa per culpa de les filtracions d’aigua. Per procedir amb l’actuació s’ha realitzat unes proves d’estanqueitat, les quals s’ha analitzat la possible existència de filtracions i quina seria la seva reparació. Per procedir amb aquesta prova, hem tapat l’embornal en dues de les terrasses i hem omplert tota la zona d’aigua, per tal de veure els punts de pèrdua de l’aigua. Un dels punts de filtració s’ha trobat en una esquerda del sòcol i l’altre en la comunicació mal sellada entre la terrassa i una porta d’alumini d’un altell proper. Seguidament hem impermeabilitzat tots els punts on hi havia o podria haver-hi en un futur més filtracions d’aquest tipus.

Repara goteres a Osona.

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.catCONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA