REPARACIONS I MANTENIMENT DE CASES

Reparacions i manteniment de cases. Aquesta actuació fa referència a una casa de Balenyà on primer de tot s’ha reparat els coronaments de dalt de la coberta. Alhora també s’ha aprofitat per fer el manteniment de les pintures sintètiques que realitzaven la funció de impermeabilitzar la teulada.

Cal destacar que el coronament de granet respallat s’ha reparat i canviat segons la zona. La cura per no deixar cap forat ni esquerda es escencial perquè d’aquesta manera no pugui entrar aigua a dins i com a conseqüència tornar a deteriorar els coronaments.

Un altre tasca que també ha portat feina ha estat la zona d’impermeabilització. Primer s’ha sanejat la pintura vermella i fins i tot en algunes zones s’ha reparat el morter de sota amb propamfast de la casa Propamsa.

REPARACIONS I MANTENIMENT DE CASES

*REPARACIONS DE FAÇANES

*MANTENIMENT DE COBERTES

*PROBLEMES A LA TEULADA

*IMPERMEABILITZACIONS EN GENERAL

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.cat. CONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA.