ARREBOSSATS A LA CALÇ A OSONA

Arrebossats a la calç a Osona. Primer de tot en aquest projecte d’una casa a Taradell hem realitzat un arrebossat amb morter a la calç perquè d’aquesta manera es pugui prevenir les diverses humitats que es van crear a l’habitatge.

Aquest problema apareix per culpa de la capilaritat dels fonaments a més de l’humitat de l’exterior. Primerament s’ha tret tot l’aplacat de fusta que hi havia a les parets, seguidament s’han sanejat aquestes i per últim s’ha aplicat el morter a la calç. S’ha de tenir en compte que quan parlem del morter a la calç, ens referim a una solució per a les parets on hi ha molta humitat acumulada i també per la poca resistencia a les zones humides. Cal destacar que en aquesta casa, un cop s’ha fet l’arrebossat, s’ha instal·lat un terra de la marca Saloni; una imitació del parquet decapat amb un to clar.

ARREBOSSATS A LA CALÇ A OSONA

MORTERS REPARADORS

REPARACIONS ESQUERDES

REFORMES DE PARETS I MURS

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.cat. CONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA.