Reparacions a la teulada

Reparacions a la teulada. En aquest projecte d’un habitatge a Osona s’ha realitzat el manteniment de la impermeabilització malmesa de la teulada juntament amb la reparació de les teules trencades que s’han trobat. Tretze anys de poc manteniment i cuidat i una falta de repàs de les zones d’impermeabilització han anat provocant l’entrada d’humitat de l’exterior a través de les zones afectades i la pintura desgastada. En aquest cas també ens hem trobat amb algunes goteres com a conseqüència de les teules trencades.

L’actuació que s’ha realitzat per solucionar els problemes d’aquest habitatge ha estat la següent; primerament s’ha sanejat tota la pintura impermeable malmesa i un cop reparada s’ha repassat tota la base d’aquesta pintura. De manera que hem aplicat dues capes de cautxú amb fibres per a una futura llarga duració. També ens hem ocupat de canviar les teules trencades com s’ha explicat anteriorment. Finalment hem netejat els canals de les dues pendents de la coberta.

Reparacions a la teulada:

Abans de la reparació
Després de la reparació

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.cat. CONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA.