Reforma de bany a taradell

Reforma de bany. En aquest projecte hem realitzat una reforma integral d’un bany a Taradell. Hem treballat amb unes dimensions petites però tot i així ens hem ocupat d’aprofitar de la millor manera cada un dels espais durant la reforma.

Primer de tot hem col·locat un plat de dutxa rinconer amb una mampara hermètica i a continuació un moble de lavabo encaixat just al costat de la porta de l’entrada. Seguidament hem realitzat un fals sostre de pladur per d’aquesta manera poder incorporar totes les instal·lacions posteriors a la reforma del bany. Cal destacar que les rajoles de la paret pertanyen a la casa TAU, una marca amb productes adients i de bona qualitat qualitat. Per altre banda, hem utilitzat un gres de la casa Porcelanosa per col·locar el terra del bany i per últim ens hem encarregat de l’instal·lació dels sanitaris de Saltoki i de la griferia de la casa Hansgrohe.

Reforma de bany:

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.cat. CONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA.