Manteniment de naus a Osona

Manteniment de naus a Osona. En aquest cas ens trobem amb una gran coberta d’una nau industrial la qual el problema principal eren les filtracions d’aigua que anaven directament cap a baix de la nau. Per tant, hem actuat per tal de reconduir el mal funcionament provocat per aquestes filtracions.

La reparació s’ha realitzat amb teles butil EPDM. També hem incorporat pintures de cautxú amb resines per tal de reduir totalment les filtracions d’aigua. A continuació hem aprofitat per realitzar una neteja de manera general de la coberta per tal d’evitar possibles problemes en un futur. També ens hem encarregat del necessari sanejament de tota la zona de les claraboies i els lluernaris.

Manteniment de naus a Osona:

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.cat. CONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA.