Manteniment de jardins a Osona

Manteniment de jardins a Osona. Últimament estem especialitzant la nostra empresa de Construccions i Reformes Osona al manteniment de jardins i tot tipus de reparacions d’obra d’aquesta especialitat. En aquest projecte ens hem encarregat de realitzar el manteniment d’un gran jardí amb piscina. En el qual hem repassat cada una de les juntes dels coronaments de la piscina. A continuació hem fet una detallada reparació de totes les esquerdes que hi havien en el mur de la valla exterior.

Seguidament cal destacar que a la nostra empresa ens dediquem al manteniment de jardins paral·lelament al manteniment i la conservació de la part més estètica i d’obra de la llar. Realitzem la reparació de paviments a més de la reconstrucció i reparació de murs, també l’actuació davant de filtracions i humitats a la paret i altres necessitats que es presenten al llarg dels anys en una vivenda.

Manteniment de jardins a Osona:

Manteniment de jardins

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.cat. CONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA.