Reparació de cobertes a Osona

Reparació de cobertes a Osona. En aquest cas, ens trobem amb una teulada d’una casa a la comarca d’Osona. Com es veu en les imatges, aquest és un clar exemple d’una canal reparada sense substituir-la. Ens hem encarregat de sanejar bé tota la zona i posteriorment hem realitzat la necessària reparació de la canal amb masilla polímer i pintura de cautxú amb resines.

Reparació de cobertes a Osona:

REPARACIÓ DE CANALS: Reparem i substituïm canals segons el seu estat. REPARACIÓ DE FILTRACIONS D’AIGUA: Intentem trobar la causa i realitzar la reparació de la manera més adient. REPARACIÓ DE TEULES: Repàs general de teules de les cobertes. Substituïm les teules trencades i col·loquem les que s’han desplaçat. NETEJA I SANEJAMENT DE TEULADES: Sanejament de runes, terres, molses, etc, que es posen enmig de les teules obstruint el pas de l’aigua. NETEJA DE CANALS I BAIXANTS: Moltes vegades és l’embussament de la canal i l’a-taponament del baixant el que acaba portant problemes a les cobertes i façanes. IMPERMEABILITZACIÓ DE FINESTRES I CLARABOIES: A Construccions i Reformes Osona també estem especialitzats en el manteniment de finestres i claraboies que tenen problemes d’humitats. REPARACIÓ DE GOTERES: Sempre hi ha una causa lògica en els problemes de goteres d’una teulada. Nosaltres ens ocupem de trobar-la.

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.cat.