Reforma de bany a Centelles

Reforma de Bany a Centelles. En aquest projecte d’una casa a Centelles s’ha realitzat una reforma parcuial del bany. En les imatges següents podem observar la instal·lació d’un plat de dutxa de resines, el qual substitueix l’anterior banyera- D’aquesta manera s’ha aprofitat més l’espai d’aquesta zona. Seguidament per evitar la substitució de les rajoles del bany hem utilitzat el mateix material de resines per revestir les parets laterals. Respecte l’aixeta d’aigua, en aquest cas s’ha optat per una termostàtica de la casa Grohe.

Aquesta ha estat la reforma d’un bany a Centelles, Osona. Els nostres professionals de Construccions i Reformes Osona estan especialitzats en tot tipus de projectes relacionats amb la reforma d’habitatges, la construcció i altres serveis de reparació.

Reforma de bany a Centelles:

Reforma d’un bany a Osona

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.cat.