Reparacions i manteniment d’escales a Osona

A Construccions i Reformes Osona realitzem reparacions de tot tipus.

Reparacions i manteniment d’escales a Osona. En aquesta casa d’Aiguafreda com podem veure en la imatge, ens hem ocupat de reparar les escales, així com les seves rajoles decoratives situades sota dels marcapeus de fusta dels esglaons. També ens hem ocupat de reparar les escales de l’exterior de la casa, perquè eren perilloses per a la seva utilitat. Així que en aquest cas hem col·locat un gres molt comú en l’actualitat; gres de breda. En la nostra empresa oferim serveis de reparació i manteniment de la llar.

Utilitzem tant materials de qualitat com un equip d’experts i constructors preparats professionalment i amb experiència. Fem tot tipus d’escales i manteniments de la llar. Escales de gres a Osona, escales de gres de la bisbal, escales de gres de breda… Realitzem escales per exteriors i per interiors. Reparacions i manteniment d’escales a Osona. Treballem amb rapidesa però amb qualitat perquè disposem de bons professionals.

Reparacions i manteniment d'escales a Osona

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.cat.