Prevenció de ratolins

PREVENCIÓ DE RATOLINS

Prevenció de ratolins.Una empresa de Manlleu en que habitualment Reformes Osona fa el manteniment, ens ha trucat perqué tenen problemes amb rates i ratolins. Sospiten que els hi entren els rosegadors per dalt de la teulada i en consequéncia els hi entren al interior de la nau. I com a resultat, els desperfectes que ocasionen aquests, com per exemple les mosegades dels diferents productes i sobretot el deteriorament dels aliments. Sens dubte, el més important és eliminar aquests ratolins i rates i sobretot mirar que no tornin a entrar.

Durant una primera actuació en mesos anteriors quan ja s´havia iniciat el problema amb els animals, es van tapar tots els forats de la façana de la nau.En segón lloc es van possar proteccions a totes les finestres.I després de tot aixó, van continuar trovan ratolins.

Es per aquest motiu que s´ha arrivat a la conclusió, que ja només poden entrar per la teulada, es a dir, per l´espai que queda entra la coberta de uralita (actualment COEMAC) i les canals. Ja que queda l´espai que fà la ona de la uralita i d´altre banda, aquest no estar tapat.

Es per aixó que per solucionar el problema hem tingut de pujar a dalt de la coberta.En primer lloc hem agafat malla metàl.lica quadricular, després la hem tallat a la mida del forat, i, un cop preparada la hem collat per sobre de la uralita, fen que aquesta baixi fins a tapar el forat.Es a dir, assegurant que no quedi cap escletxa a la coberta per la qual puguin entrar les rates.

PREVENCIO DE RATOLINS A OSONA

Prevenció de ratolins

Descobreix la nostra manera de treballar, de una forma eficient, responsable i de confiança. Reformes Osona es dedica a la construcció de la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.cat.