Manteniment de façanes a Osona

Manteniment de façanes a Osona

Manteniment de façanes a Osona i voltants. A Construccions i Reformes Osona ens encarreguem de realitzar el manteniment de diverses llars d’Osona. I en aquest cas ens hem ocupat de realitzar el manteniment exterior en una comunitat de veïns, així com és la seva façana. El resultat ha estat ràpit i ben acabat.

Aquesta setmana hem realitzat una de les actuacions més comunes entre els habitatges amb més anys; la reparació i el manteniment dels voladius de formigó de la façana. Aquesta actuació s’ha realitzat a la comunitat del carrer Pau Raba, a la ciutat de Vic. Primerament hem sanejat el formigó dels voladius, és a dir; hem repicat el formigó mal més fins arribar al ferro. Un cop hem acabat de sanejar bé la zona ,hem col·locat un pont d’unió de làtex i posteriorment hi hem aplicat un morter reparador de formigó, com a resultat, ha quedat el ferro cobert i la estética del edifici impecable. Així, ens hem encarregat de reparar diferents punts de la façana.

Aquesta actuació de manteniment de façanes és important realitzar-la a temps i correctament, perquè en un futur no es repeteixi el mateix problema per duplicat i amb més cost. Un bon manteniment a temps és un estalvi per un futur.

Manteniment de façanes a Osona

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.cat.