Impermeabilització d’una coberta a Sant Hipòlit

Actuació d’impermeabilització i reparació d’una coberta a Osona, Sant Hipòlit.

Impermeabilització d’una coberta a Sant Hipòlit. En la nostra empresa de Construccions i Reformes Osona realitzem tot tipus de reparacions de cobertes. I en aquest cas ens hem ocupat de reparar-ne una al municipi de Sant Hipòlit, a la comarca d’Osona.

Ens encarreguem de la reparació de tot tipus de cobertes en tota la comarca Osona. En aquest cas, a l’inici de l’actuació hem posat una primera capa de resina de cautxú, després hem continuat amb la reparació perimetral de la coberta , de manera que hem pintat tota la zona més afectada. En total hem realitzat quatre capes de pintura; és molt important en la aplicació, una capa de malla i un altre de bel, per així aconseguir un acabat durader. Finalment es fa una última capa per donar més gruix i resisténcia al pas dels anys i com a resultat una millor qualitat.

A Construccions i Reformes Osona, també ens ocupem de reparacions d’altres tipus, perquè creiem que en l’actualitzat és comú aquest tipus de problemes, com per exemple la reparació i impermeabilització de cobertes i teulades. Realitzem impermeabilitzacions en les filtracions a la nostra llar. En resum, en aquesta actuació, hem impermeabilitzat tot el terra de la terrassa juntament amb els laterals. Per acabar, també hem revisat els degoters que hi havia en les claraboies.
Si et trobes amb la necessitat de reparar o impermeabilitzar la teva coberta posa’t en contacte amb nosaltres!

IMPERMEABILITZACIO DE LA COBERTA

Impermeabilització d’una coberta

Construccions i Reformes de tot tipus. Realitzem actuacions com en aquest cas, reparacions de cobertes i teulades. Impermeabilització de cobertes. Coberta a Sant Hipòlit. Pressupost sense compromís. Professionals preparats per a realitzar tot tipus de projectes relacionats amb la construcció i la reforma de la llar. Impermeabilització d’una coberta a Osona.

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.cat.