Manteniment casa unifamiliar

Manteniment casa unifamiliar.Aquesta actuació es basa en una de les tasques de manteniment que REFORMES OSONA fa anualment  en aquesta casa unifamiliar. En primer lloc ens hem ocupat del manteniment de la piscina. En segon lloc hem canviat les peçes trencades de gres de Breda. També hem repassat totes les juntes del coronament de la piscina i hem canviat algunes peçes de gressite. En consequéncia,el proper any es te previst rejuntar de nou tota la piscina. Es vol aconseguir una millora important. I com a resultat, millorar el manteniment de la casa.Després d´aixó, ens hem encarregat de reparar les esquerdes de l’exterior de la casa. I ultim detall ha estat la col·locació de rajoles  decoratives de la casa Porcelanosa a l’entrada de la casa com a subsitució de la catifa.

manteniment casa unifamiliar
Manteniment casa unifamiliar

Reformes Osona es dedica a fer el manteniment de moltes de les cases i comunitats de pisos de la comarca de Osona. Fem tot tipus de tasques de manteniment dels exteriors de la casa. Manteniment dels exteriors del jardí.Esquerdes en la estructura de la casa.Reparacions dels elements malmesos de la vivenda per el pas del temps.Fem aquell petit manteniment, que per molt sencill que sembli, fa que la casa es vegi endresada i que no reflecteixi el pas del temps. Volem donar una bona imatge a tot alló que la envolta.

Cuida de la teva llar.No deixis que els petits detalls de manteniment et facin tenir aquell petit malestar cada cop que mirem un petit defecte.No marxem a treballar pensan en que ho podriem haver reparat.

Descobreix la nostra manera de treballar, una forma eficient,responsable i de confiança.Ens dediquem a la petita i gran reforma.Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.cat.