Reparació e impermeabilitzacio d’humitats

Reparació e impermeabilitzacio d’humitats. Darrerament Reformes Osona ha treballat en una comunitat de veïns a Aiguafreda.En primer lloc es van presentar bastants problemes  de filtracions d’aigua, la majoria procedents de les terrasses de l’edifici. Durant les feines, vam observar que entre les separacions de les terrasses  es produien esquerdes en les teules, de manera que per solucionar el problema les vam tenir de sellar. En segón lloc vam aixamplar i immpermeabilitzar els embornals, ja que no absorvïen tot el caudal de l´aigua de plujes. Després d´aixó els vam protegir amb un parafulles , per així evitar l’ataponament de l’aigua durant la pluja. Posteriorment es va realizar un repàs de la teulada i també es va aimpermeaabilitzar una terrassa. Per acabar i per donar més estética a la terrassa, es va instal·lar gespa artificial a sobre del terra d’aquesta, i de pàs protegir la pintura.

Reparació e impermeabilitzacio d'humitats
Reparació e impermeabilitzacio d’humitats

Reformes osona estar especialitzada amb filtracions d´aigua i reparacions de cobertes.Ens desplaçem per tota la comarca de osona i rodalies. La nostra empresa estar preparada per oferir-te els millors serveis amb les millors garanties, a Reformes Osona trovaràs aquella empresa familiar que et donarà confiança i et trovaràs amb un ambient de treball agradable i eficient. Fem pressupostos sense compromís i desglossats segons les preferencies dels nostres clients.Posset amb contacte amb nosaltres i demànems el que més t´interessa.Empresa amb seu a la comarca d´osona.

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.cat.