Reparació de teulades a la plana de Vic

Reformes Osona ha fet una Reparació de teulades a la plana de vic, concretament a la sala de identitats de Balenyà. Es va fer una reparació de la teulada i dels aiguafons, ja que tenien diferents filtracions que causaven perills i problemes.

Per començar la Reparació de teulades, primer ens vam centrar en substituir totes les teules que estaven trencades o en mal estat per unes noves de la casa Solá Azuelos més resistents i duradores.

Seguidament vam reparar els aiguafons (son els canals interiors que hi ha entre dues pendents duna teulada). Ho vam fer amb pintura de cautxú armada concretament un pot da la casa Leroy Merlin. En que va donar un bon resultat i seguretat per el personal.

Reparació de teulades

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.catCONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA