Reforma bany integral a Osona

Reformes Osona destaca com a empresa especialitzada en tot tipus de reformes, oferint els seus serveis tant en projectes de gran tamany com en tasques més petites i detallades. Una de les nostres excel·lències es manifesta en la reforma de banys. Demostrem una gran nivell en cada detall, des del plat de dutxa, les rajoles, la pica… També disposem d’una gran capacitat per comprendre les necessitats i les expectatives dels clients.

En la Reforma de banys ens centrem amb la renovació dels plats de dutxa, assegurem que aquest element essencial del bany no només sigui funcional, sinó també estèticament agradable. En el plat de dutxa tenim tres opcions per posar-hi: Una mampara estanca, un vidra fixa o mixta.

També tenim una gran habilitat en la selecció i instal·lació de rajoles, assegurant un resultat visualment atractiu i durador. Substituïm les canonades d’aigua, tan freda com calenta, per assegurar cap problema que pugui provocar-se posteriorment.

També en centrem amb la pica, el mirall, la llum o LED, on oferim els clients els diferents tipus que tenim. Ens adaptem als desitjos i preferències dels clients, assegurem una experiència personalitzada i satisfactòria, oferint diversitat i adaptabilitat en els productes o serveis per respondre eficaçment a les necessitats individuals de cada client.

Reforma de cuina i bany a Osona

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.catCONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA