Reparacions de teulades a Osona

Reparacions de teulades a Osona. En aquest cas ens trobem amb una actuació relacionada amb filtracions d’aigua en una casa provocades per vàries goteres les quals ens hem encarregat de reparar.

Aquest tipus de reparacions es molt comuna en habitatges on hi han forçes decadències a la part més alta per la seva antigüitat o per falta de manteniment. Primerament, cal destacar que les goteres donaven pas a filtracions d’aigua en zones com el bany i el vestidor de la casa. Per tant, en aquest cas, hem reparat primer de tot la part important; la teulada, i seguidament hem impermeabilitzat les zones que calia. Hem actuat en tots els desperfectes que hi havia, com les teules malmeses, les canals i a continuació també s’ha impermeabilitzat la zona de la xemeneia.

Un cop reparada la teulada, ens hem encarregat de reparar el sostre del bany i també del vestidor. Hem arreglat tota la zona amb pastes i cintes de pladur. Seguidament hem col·locat la massilla de la marca Villares abans de la capa de la pintura, i un cop ha estat tot reparat, s’ha pintat tots el sostres afectats. Per últim hem acabat fen un repàs a les parets i pintant part d´aquestes.

Reparacions de teulades a Osona

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.catCONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA