Reformar casa a Centelles

Reformar casa a Centelles. En aquest projecte ens hem encarregat de realitzar la reforma quasi integral d’una casa a Centelles, Osona. Cal destacar la importancia de realitzar una reforma a una vivenda, ja que aquest canvi pot millorar l’estil de vida de les persones que viuen en ella i també les seves condicions.

Primer de tot podem observar que gràcies a la reforma s’ha aconseguit guanyar un ampli espai en la zona de la cuina i sala d’estar. En aquest cas s’ha pogut aconseguir una sola estança. Seguidament, com es veu a les següents imatges també s’ha realitzat la reforma total de la cuina.

Reforma de la cuna i sala d’estar

A més de les anteriors actuacions, s’ha seguit amb la modificació d’aquesta casa realitzant més reformes a diferents espais de la casa com pot ser la reforma total del bany. En aquest cas hem modificat completamet aquesta zona de la casa aconseguint un acabat net i nou de l’espai.

Reforma del bany

Per acabar, hem realitzat algunes actuacions necessàries com la instal·lació nova d’aigua i llum. A continuació ens hem encarregat de la col·locació de parquet a la resta de les habitacions, el qual ha transmès calidesa i elegancia a la casa.

A la part exterior també hem realitzat algunes observacions com per exemple els desperfectes de la teulada. Ens hem encarregat de realitzar la seva reparació. En una actuació com aquesta, es molt important revisar si hi ha teules trencades, esquerdes o també si n’hi ha de soltes. A més es necessari netejar bé la teulada per evitar residus com pols o fulles que siguin un obstacle en el drenatge de la teulada.

Finalment s’ha realitzat un pintat complet de tota la casa. La pintura protegeix la teva llar ja que molts cops la superfície de la teva casa pot veure’s afectada pel clima extern en èpoques de pluja o de rajos de sol. Es possible que aquestes condicions generin desprendiment de la pintura o altres problemes i per aquest motiu ha estat molt aconseguit el seu repàs i reparació.

Reformar casa a Centelles. Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.catCONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA.