Reparació de façanes a Osona

Reparació de façanes a Osona. En aquest projecte d’una comunitat de veïns ens vam trobar amb una façana la qual no se li havia fet mai cap manteniment. A més, la seva pintura estava desgastada i en moltes de les seves parts el morter arrebossat s’havia malmès. Cal destacar que les portes dels serveis també estaven en males condicions; rovellades i amb la pintura quasi inexistent.

Primer de tot, fent referència a la façana, ens vam encarregar d’actuar sobre les esquerdes i el morter en mal estat. A continuació ens vam encarregar de pintar la façana completament. Es important remarcar que per culpa d’un efecte de construcció en els trenca-aigües de les terrasses aquest deteriorament es podria produir de nou. Per aquest motiu vam recórrer a instalar un escopidor de metall galvanitzat per sota del gres amb la finalitat de que l’aigua de la pluja no afectés directament a la façana en un proper futur.

En segon lloc també es va actuar sobre les portes de ferro, les quals s’havien de reparar i cambiar els trams de xapa que estaven en mal estat. Seguidament es van pintar i esmaltar amb pintura tipus oxiron. Per tal de protegir les portes també es van posar al damunt unes viseres per protegir-les de l’aigua de la pluja.

Finalment, per a la execució dels treballs s’ha muntat una petita bastida corredera amb roda pneumàtica. Cal destacar que al poder accedir a les terrasses en aquest cas, no hem necessitat les màquines elevadores.

MANENIMENT DE FAÇANES A OSONA

Anteriorment a la reforma
Posteriorment a la reforma

Reparació de façanes a Osona. Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.catCONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA