Reforma d’una casa a manlleu

Reforma d’una casa a Manlleu, Osona. En aquest projecte d’una casa al municipi de Manlleu, s’ha realitzat la reforma més important a la zona de la cuina i a la sala d’estar.

En aquesta part de la casa la reforma ha estat completa. De manera que s’ha enderrocat les parets de la cuina juntament amb les d’una habitació per tal de completar una ampliació de l’espai desitjat. Seguidament per millorar la reforma, s’ha enderrocat també la paret de la façana posterior i s’ha obert l’espai fins al limit de la terrassa.

A continuació ens hem encarregat de reconstruir la façana posterior, aprofitant al mateix temps per fer un manteniment dels canals, els quals s’han substituit i també s’ha realitzat un repàs general de tota la teulada.

També s’han fet totes les instal·lacions d’aigua i llum noves de les zones reformades. Per últim s’ha reformat el bany i el garatge i també s’ha protegit i pintat totes les bigues de fusta de la façana i de sota la terrassa.

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.catCONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA.