Manteniment de naus industrials a Vic

Manteniment de naus industrials a Vic. En aquest projecte ens hem encarregat d’una coberta conjunta de tres naus industrials a la ciutat de Vic. En aquest cas, com ens indica la descripció, hem realitzat el manteniment general d’aquesta nau industrial.

Primer de tot, hem netejat les canals i aiguafons de plantes, molses i terres i a continuació s’ha recollit aquestes restes amb la finalitat de que l’aigua de la pluja tingui una millor circulació. Un cop les canals estaven netes, hem reparat totes les juntes de la coberta en mal estat. Aquest desperfecte provocava filtracions d’aigua de la pluja a dins de la coberta i per aquest motiu s’ha tractat amb especial atenció la zona de les juntes de les canals juntament amb els baixants de recollida d’aigua.

Seguidament s’ha revisat cada una de les uralites de la coberta i s’ha reparat les que estaven trencades o en mal estat. A continuació hem reparat els forats que hi havia a la coberta ja que permetia el pas de l’aigua exterior. I finalment s’ha realitzat una necessària impermeabilització de les tortugues i xemeneies que hi havia.

Manteniment de naus industrials a Vic

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.catCONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA.