Paviments a Osona

Paviments a Osona A Construccions i Reformes Osona estem especialitzats en realitzar tot tipus de reformes de la llar i d’edificis. Cal destacar que ens encarreguem també de fer tot tipus de paviments a la comarca. Aquesta és una de les nostres especialitats dins de l’empresa.

En aquest cas, hem fet uns estampats de formigó durant l’època de tardor en una masia de Malla. Seguidament ens hem encarregat d’allargar els paviments del porxo i s´ha fet un nou paviment per a la zona de pàrquing de cotxes.

A més de l’anterior actuació, a la nostra empresa ens encarreguem de tot tipus de reformes i reparacions de façanes i desperfectes de cases com aquesta i altres tipus de vivendes. Realitzem reparacions d’esquerdes e l’estructura, també ens ocupem de les filtracions d’aigua, coronaments i altres projectes relacionats amb l’estructura de l’edifici.

Paviments a Osona:

Paviments a Osona

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.cat. CONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA.