Restauració d’una planta a baixa a Osona

Restauració d’una planta baixa a Osona.

En aquest projecte d’una casa a Sant Pere de Torelló, la qual esta situada molt a prop de l’església del municipi, hem realitzat una reforma de la planta baixa de l’habitatge amb la intenció de donar un aire rústic i acollidor a l’espai.

Primer de tot s’ha sorrejat totes les parets i també la fusta de la planta baixa. Seguidament s’ha sanejat totes les parets abans de realitzar la següent actuació.

A continuació s’ha realitzat la conservació de les parets de pedra i obra vista antiga que hi havia i a les parets, i a les parets de tàpia, s’han sanejat i fet un tractament per poder-les arrebossar amb morter a la cal. La finalitat d’aquest tractament és millorar la respiració i el suport contra la humitat.

Un cop hem acabat amb aquesta actuació, ens hem encarregat de tractar totes les bigues i elements de fusta i per últim hem pintat tota la fusta amb iruxil-Lassur de color noguera satinat.

Restauració d’una planta baixa a Osona

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.catCONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA.