Pladur a Sant Hipòlit

Pladur a Sant Hipòlit. Com es pot observar en les seguents imatges en aquest pis de Sant Hipòlit s’han tret els sostres que hi havien, els quals eren de lames de fusta i els hem substituït per pladur. Seguidament s’han canviat els ulls de bou que hi havien col·locats per uns altres de nous amb led. Aprofitant aquesta actuació ens hem encarregat també de mirar d’estalviar energia.

Després un cop descoberta la zona dels sostres s’han tapat tots i cada un dels forats de les parets que comunicaven amb els veïns. Això com a conseqüència provocava males olors i sorolls. El mateix s’ha realitzat amb els forats del sostre i l’obra trencada malmesa. En resum, amb aquesta actuació s’ha aconseguit l’aillament dels sorolls i de les olors del pis que provenien dels pisos llidants.

En conclusió, a Construccions i Reformes Osona també estem especialitzats en reformes de evans de pladur i petites i grans feines de la llar. Pladur a Osona. Pladur a la comarca de Vic.

Pladur a Sant Hipolit

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.catCONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA