Reforma de terrasses a Osona

Reforma de terrasses a Osona. En aquest projecte d’una casa a Tona hem realitzat bàsicament una ampliació de la terrassa. El motiu principal d’aquest canvi ha estat principalment que la vorera antiga, la qual s’havia enfonsat pels moviments del terra pel pas del temps.

Cal destacar que abans d’allargar el paviment de formigor existent, el primer que s’ha fet ha estat reforçar el sota d’aquest amb unes sabates de formigor per així poder-hi anclar l’ampliació de la terrassa. A més també ens hem vist obligats a desplaçar els tubs de reg als nous límits de la terrassa, fent d’aquesta manera una rasa perimetral i col·locant nous tubs de reg. Seguidament el gres que hem instal·lat ha set una continuació del gres de la bisbal natural amb el format de 31×31 i amb la junta negre de 10mm.

En resum, amb aquest actuació, a la part del pati de radera de la casa, s’ha aconseguit dues coses. La primera ha estat reparar la vorera de la terrassa enfonsada. I la segona ha estat que amb aquesta ampliació d’uns 2 metres, ha quedat una zona ample amb diversos usos.

Reforma de terrasses a Osona

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.catCONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA