Reformar cuina a Osona

Reformar cuina a Osona. En aquest projecte d’un pis s’ha realitzat la reforma de l’espai de la cuina. Aquesta zona era un espai amb una imatge bastant vella i deteriorada, per aquest motiu ens hem focalitzat en reformar-la completament.

Primerament, cal destacar que degut a l’espai reduit de la zona no s’han pogut fer gaires canvis referint-nos a la distribució dels elements. Tot i així gràcies als canvis de mobles i l’aportació de nous elements s’ha aconseguit una transformació de l’espai exemplar.

Seguidament les rajoles escollides per a col·locar a la cuina han estat de la casa mplservicios, especialitzats en construcció i decoració, i els anclatges i frontises dels mobles de la casa Blum. També cal destacar que per últim, s’han canviat les instal·lacions d’aigua i de llum i s’han sanejat totes les parets i sostres per tal d’acabar la reforma amb un repàs de pintura.

Reformar cuina a Osona (abans i després de la reforma):

Abans i després de la reforma

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.catCONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA