OBRES SOCIALS A OSONA

Reformes Osona, aquest any ha fet unes obres socials a Osona les antigues escoles de la Guixa (Sentfores).

S’ha condicionat el pati i les aules per fer-hi un servei social, que ha provocat que molts dels seus elements de fa molts anys hagin quedat obsolets.

La feina més destacada que hem fet es situa en al jardí. Hem hagut de fer una rampa i una vorera que comunica els tres edificis, per així complir les normatives actuals. El problema que tenia la zona de pati era, que per desplaçar-se d’un edifici a un altre es s’havia de passar per una zona de terra i herba que en les èpoques de pluja era bastant dificultós de comunicar-se. Això ho hem solucionat amb paviments de formigor i una rampa per a minusvàlids. L’acabat del formigó imprès l’hem encarregat a Paviments Osona i el formigó l’ha servit la casa Promsa.

També s’han hagut de reconstruir totes les escales de l’entrada. S’han refet amb obra vista de totxo manual.

En l’interior hem fet diferents reformes com ha set l’obertura de portes i el tancament d’algunes finestres.

En el bar-cuina s’ha fet un rebedor de pladur per separar els lavabos de la sala del bar.

Per últim s’han fet diferents actuacions a les teulades dels edificis. Vam reemplaçar les teules en mal estat o trencades per unes noves per tal de no tenir goteres o algun tipus de problema.

Obres socials a Osona

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.catCONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA