Manteniment de naus industrials a Osona.

Manteniment de naus industrials a Osona. Per començar, Refomes Osona, en aquestes tres naus d’una metalúrgica, anomenada Rometa, en el polígon d’Avellanet de Sant Miquel de Balenyà, hem realitzat un altre vegada el manteniment de la coberta. Aquesta actuació es necessària fer-la periòdicament cada dos o tres anys.

Primer de tot, hem tornat a treure tota la vegetació que neix al llarg dels mesos a les parts més brutes de la coberta. Seguidament hem realitzat una necessària neteja de totes les canals de recollida d’aigues. A més a més hem recollat les peçes de coronaments i remats que s’havien descollat amb el temps.

Cal destacar, que si la nostra empresa no realitzés aquest manteniment, segurament tots els desaigues i baixants de la coberta, es trobarien tapats o embussats. Aquest fet, portaria conseqüències, fins al punt de possibles inundacions a la zona de treball de les naus.

Manteniment de naus industrials a Osona

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.catCONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA