FIXAMENT DE TEULES PER PLAQUES SOLARS A OSONA

Reformes Osona, hem fet un fixament de teules per plaques solars a Osona. Hem anat al poble de Olost. A una teulada de una casa en que la feina principal era collar totes les teules per així quedin fixes i no es moguin i poder col·locar plaques solars. Com més be collem les teules mes fàcil es el muntatge de les plaques solars.

Per començar ens vam dirigir a la teulada, mirant bé l’estat que tenia. Vam collar cada una de les teules, també vam reemplaçar-ne alguna ja que estava trencada o tenia un mal estat. Ho fèiem amb teula arab (teula rodona), son les que portem mes feina ja que son les que tenen més tendència al moviment mentre que les planes i mixtes son les més sofertes per instal·lar les plaques solars.  

Fixament de teules per plaques solars a Osona.

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.catCONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA.