MANTENIMENT DE COBERTES A OSONA

Reformes Osona, Hem fet un manteniment de cobertes a Osona (Tona). S’ha realitzat en unes cases unifamiliars del carrer Joan Maragall.

En aquesta teulada s’ha fet un repàs general de les teules. Hem remuntat les teules que baixaven o estaven malt fixades, i s’han canviat les trencades, tot això per tal de no tenir cap tipus de problema. S’han amassissat els careners, ja que estaven bastant descollats i desenganxats. També hem reparat les juntes de la canal malmeses, per realitzar-ho hem agafat fibra de polièster barrejat amb pintura de cautxú armada. Per finalitzar vam fer una neteja a les canals perquè molts baixants estaven taponats de restos d’herbes.

Per poder haver fet aquesta reparació hem disposat d’una màquina elevadora, pel fet que els vivents de les diferents propietats no tenien accés a la teulada, tot el material i les runes ho hem transportat de dalt a baix amb la màquina elevadora.

Manteniment de cobertes a Osona

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.catCONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA