MANTENIMENT DE COMUNITATS A VIC

Aquest estiu Reformes Osona ha fet el Manteniment de comunitats en els 9 edificis de les comunitats de Joan XXIII de Vic. S’ha fet un manteniment en totes les teulades dels seus edificis i en els llocs que feia més falta.


Per començar el manteniment de comunitats el que s’ha fet ha set muntar una línia de vida al carener de cada edifici perquè es pogués treballar amb seguretat i sense cap tipus de perill. Seguidament hem canviat les teules trencades, s´han fixat les mes mogudes i hem posa be les que havien baixat o s´havien mogut de lloc. Després vam fer una reparació del arrebossat de les xemeneies i de la part de obra despresa. S´han collat les gafes dels barrets en mal estat i s´han col.locat be alguns coronaments moguts.

Hem fet una neteja a les canals i tots els aiguafons que estaven plens de brossa i excrements de gavina. També s´han netejat els vidres de les claraboies més brutes. Seguidament hem reparat mínimament els vidres més esquerdats i s´han collat les peçes de suport que estaven mes descollades. Per finalitzar, s´han tapat tots els forats en que els ocells podien accedir als patis de llum i també s´han reparat totes les xarxes i filats que hi han de protecció.

Abans
Després

*MANTENIMENT DE COMUNITATS A OSONA *REPARACIÓ DE TEULADES A VIC *REPARACIÓ DE TEULADES A OSONA *MANTENIMENT DE EDIFICIS A OSONA *REPARACIÓ DE FAÇANES A VIC *REPARACIÓ DE HUMITATS A OSONA *PROBLEMES DE FILTRACIONS A LES TEULADES *REPARAR GOTERES A OSONA *REPARAR GOTERAS EN OSONA 

Mentaniments de Comunitats. Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.catCONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA