CUINES I BANYS A OSONA

Cuines i banys a Osona. En aquesta casa del davant de la Universitat de Vic, Reformes Osona ha reformat la cuina i el bany.

A la cuina hem enderrocat tots els mobles, i n’hem posat de nous. També hem canviat la doble encimera de´inox i hem continuat amb la cuina de gas a petició del client. Hem tingut de rebaixar el sostre amb pladur per amagar les instal·lacions que passaven pel damunt, també ens ha anat be per col·locar els 2 downlight (llums de led) que hem instal·lat. El extractor de fums s´ha integrat al moble, i l’espai de la nevera s´ha fet una mica més gros per aixi instal·lar una navera de mes volum.

En el bany, hem tret la banyera, s´ha posat un plat de dutxa de resines de la casa FIORA i una mampara de la casa Kassandra. S´ha completat amb un moble de bany, i hem rebaixat la alçada del sostre per poder escalfar més ràpidament el bany i poder posar leds. Hem canviat les rajoles per unes de la casa PORCELANOSA.

Cal dir que per acabar la actuació hem fet el desembús dels desaigües i fer un repàs a la teulada.

Cuines i banys a Osona

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.catCONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA