Banys i cuines a Osona

Banys i cuines a Osona. Aquesta reforma ha consistit en adaptar l’ús del bany d’una propietat per a una persona de movilitat reduïda. En aquest cas, primerament, s’han canviat els desaigües de lloc per ubicar el wc i dutxa juntament amb les instal·lacions d’aigua i llum. Aquesta actuació ha estat necessària per poder realitzar tots els canvis necessaris perquè el bany s´adapti a les necessitats actuals. A més, també ha permès instal·lar més il·luminació a la zona del mirall del lavabo. Seguidament hem canviat la localització del WC i de la dutxa, situada novament a la dreta de l’entrada. En tot moment s’ha intentat adaptar cada un dels punts del bany de manera que el seu accés sigui més ràpid i fàcil per a la persona amb condicions de movilitat reduïda. En el cas de la zona del labavo, situada a l’esquerra del bany, s’ha reduït el seu espai per tal de facilitar el pas de la cadira de rodes.

En tots els casos, hem tingut en compte la normativa legal. Ja que es demana que entre els espais del bany s’obtingui un radi de 1’20 m per a un accés i un ús correcte de la cadira de rodes. Podem observar que la reforma està casi completa, només caldrà afegir la resta de complements del bany.

Banys i cuines a Osona. Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.catCONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA