Reparacions d’humitats a Osona

Reparacions d’humitats a Osona. En aquesta reparació a Hostalets de Balenyà, Osona, ens hem encarregat d’atendre una gran quantitat de filtracions d’aigua dels aiguafons de la teulada de l’edifici del Jutjat de Pau del poble.

Davant d’aquesta situació ens hem encarregat de tota la impermeabilització necessària de la zona dels aiguafons que estaven malmesos. Concretament n’hi havia tres, els quals requerien una actuació immediata. Per aquesta reparació hem utilitzat especialment la pintura de cautxu armada amb fibres juntament amb pintura de resines sintètica. Aquest tipus de material es el més adequat per aplicar a les teulades on es produeixen filtracions ja que aporta una impermeabilització total amb una gran elasticitat per aguantar dilatacions i contraccions en zones amb alts canvis de temperatura.

Per acabar, un cop realitzades les anteriors reparacions, ens hem encarregat de pintar tota la sala del Jutjat de Pau. Juntament també amb la sala que s’hi trobava al costat. Podem veure aquest últim detall a les imatges següents, concretament a la segona, on podem veure el resultat.

Reparacions d’humitats a Osona: Zona de la teulada
Reparacions d’humitats a Osona: Interior de l’edifici

Les filtracions d’aigua, a part de la seva difícil solució, poden ocasionar danys no només visibles per les seves humitats, sinó també danys greus interns, en la pròpia estructura del edifici.

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.catCONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA