REPARACIÓ DE FAÇANES A OSONA

Reparació de façanes a Osona. A Reformes Osona, aquesta primavera hem començat la reparació del balcons i voladissos dels edificis 93-95 i 97 de la Asociació de propietaris de vivendes i locals Joan XXIII de Vic.

Per començar, cal destacar, que aquests edificis amb el pas dels anys, s’han deteriorat sobretot en la part dels revestiments i balcons i en moltes altres parts del edifici. En alguns casos, el material caigut sempre pot causar perill. Aixo suposa possibles danys a persones que trensitin pel carrer.

Seguidament, per fer la reparació dels formigons i morters caiguts, primer hem sanejat la superfície de la part malmesa. A continuació hem col·locat un pont d’unió perquè el revestiment s’hagafi millor. Un cop realitzat això, hem recobert la zona amb un morter de reparació.

Per fe la feina , hem optat per lloguer de una màquina elevadora articulada, amb plataforma i gàbia per poder realitzar tots els treballs des de l’exterior. D’aquesta manera no s’ha molestat als veïns i les feines s’han realitzat des de la part exterior.


Reparació de façanes a Osona

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.catCONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA