Reparació comunitat de veïns

Una de les especialitats de Reformes Osona és la reparació i el manteniment de comunitats de veïns. Les actuacions en aquests casos son vàries. Ens encarreguem d’accedir a les teulades i/o als patis de llum de manera segura per tal de poder reparar les zones amb danys. Seguidament també realitzem reparacions a les façanes on l’actuació és necessària. A continuació, una altre especialitat en aquestes comunitats és el manteniment de les teulades. Ens ocupem de netejar les teulades, reparar les teules trencades, reparar i netejar els canals en mal estat i repassem les impermeabilitzacions necessàries. Una de les tasques més comunes en comunitats de veïns és la necessària actuació en els patis de llum. En aquesta zona s’acumula humitat als pisos de baix. En aquest cas ens ocupem d’impermeabilitzar el pati i repassar els altres desperfectes com podria ser el mal estat del gres o del tipus de ceràmica que hi ha. En el cas de les façanes ens encarreguem també de mantenir-les i fer-ne el sanejament. Una de les nostres especialitats també és la reparació de façanes.

Manteniment de comunitats de veïns

En conclusió, com podem veure en l’anterior actuació en una comunitat de veïns a Osona, és important destacar que a Reformes Osona ens encarreguem de les reparacions de façanes. Entre altres, és una de les nostres especialitats.

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.cat.