reformar a osona

Reformar a Osona

Reformar a Osona. A Construccions i Reformes Osona ens encarreguem de realitzar tot tipus de reforma a la comarca. Durant el pas del temps, també ens hem anat especialitzant en la petita reforma diària.

En el següent cas, com podem observar, en una vivenda d’Osona hem col·locat una catifa de rajola clàssica just a l’entrada de la casa per tal de donar un acabat peculiar i al gust del client a l’acabar la reforma.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és 20200605_164059_resized-1024x768.jpg
Catifa de rajola, reformar a Osona.
entrada casa

Cal destacar que a Construccions i Reformes Osona, realitzem tot tipus de reparacions a les cases i edificis. Ens encarreguem de reparar façanes i desperfectes, també reparacions d’esquerdes en l’estructura. Per altre banda, també actuem en les filtracions d’aigua, la reparació de coronaments i altres projectes relacionats amb l’estructura de la casa o edifici.

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.catCONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA.