Reforma parcial d’un bany

En aquesta casa s’ha realitzat una reforma parcial d’un bany. En una de les imatges podem observar la instal·lació d’un plat de dutxa bastant ample. Aquesta és una manera d’aprofitar el màxim el espai del bany i guanyar més espai a la zona de dutxa. Després de la reforma podem veure una major distribució de l’espai gracies a la anul.lació del bidet. S’ha col•locat una rajola en el terra de gres porcelànic, de la marca porcelanosa. Aquest detall es capaç de donar un toc d’originalitat a la zona, en contrast amb l’acabat llis de la dutxa reformada. Per altre banda, hem instal·lat una pica de bany d’estil clàssic per assegurar l’harmonització total de la zona. Aquesta peça ha estat extreta de la marca hudsonreed. Posteriorment al no trovar rajoles per omplir el espai on abans hi havia la banyera, s´ha possat el mateix material del plat de dutxa com a revestiment.

Aquesta ha estat la reforma d’un bany a Osona. Els nostres professionals de Reformes Osona estem especialitzats en tot tipus de construccions i reformes.

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.cat.