Reforma de cuina

Reforma de cuina a Osona. Una de les especialitats de Construccions i Reformes Osona és la reforma d’habitatges. Aquest és el projecte d’una cuina nova a Centelles. La clau d’aquesta reforma ha estat obrir l’espai anterior ja que hi havia una paret que impedia l’amplitud de l’habitació. seguidament s’ha instal·lat immobiliària moderna i electrodomèstics de cuina. El resultat d’aquesta reforma ha estat molt aconseguit. S’ha aconseguit guanyar molt d’espai, d’aquesta manera també s’ha possibilitzat l’entrada de llum exterior.

Reforma de cuina a Osona. Aquesta és una de les especialitats en la nostra empresa.

Reforma d’una cuina a Osona

Si desitjes reformar la teva llar, contracta els nostres serveis. Ens ocupem d’habitatges i de tot tipus de projectes.

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.cat.

Fer cuina a Osona.Construïm cuines a Osona. Aquest és el projecte d’una cuina nova amb la combinació de fusta e inox. La campana decorativa és d’inox amb una vitroceràmica d’inducció de mides considerables. S’ha posat entre mobles de cuina la una rajola blanca de la casa Zirconio, instal·lada concretament sobre el marbre de color mate.