Manteniment de masies a Osona

Manteniment de masies a Osona. A Construccions i Reformes Osona també ens encarreguem del manteniment de edificis, cases, establiments i altres llocs com pot ser una masia. En aquest projecte d’una masia a Malla, Osona, ens hem encarregat de realitzar diferents feines tant a l’nterior de la casa com en el seu exterior.

Primer de tot, s’han realitzat paviments nous a l’exterior de la casa i s’han arrebossat amb morter a la cal algunes de les parets que quedaven per sanejar a la part de l’interior de la casa.

Cal destacar la importància del manteniment d’una casa i sobretot d’una masia, ja que aquesta està sempre connectada amb amb l’exterior. La revisió i manteniment freqüent de la masia ajudarà a que la casa estigui perfectament en bona condició i també s’evitarà la seva degradació. Realitzar el manteniment i les reparacions quan es necessari, com en l’anterior cas, ajudarà a prevenir que els petits problemes es converteixin en problemes més importants.

Manteniment de masies a Osona

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.catCONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA.