Reparacions de teulades i xemeneies a Osona

Reparacions de teulades i xemeneies a Oosona. En aquest cas els propietaris d’aquest edifici s’han trobat amb problemes en una de les seves xemeneies que els hi entrava l’aigua fins a arribar a una de les habitacions interiors de la vivenda. La causa d’aquestes goteres era principalment la pendent de la base de la xemeneia la qual estava invertida cap a l’interior i per aquest motiu l’aigua baixava per la xemeneia de manera abundant.

Seguidament, per solucionar aquest problema s’ha realitzat la següent actuació. Bàsicament els pendents que hem col·locat, han estat posicionats de manera que dirigissin l’aigua cap a fora. D’aquesta manera hem trobat la solució al problema d’aquest edifici.

A Construccions i Reformes Osona ens encarreguem també, com heu vist anteriorment, de tot tipus de reformes en les teulades i cobertes a tota la comarca d’Osona.

Reparacions de teulades i xemeneies.

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.catCONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA.