Escomeses d’aigua a Osona

Escomeses d’aigua a Osona. En aquesta actuació ens hem encarregat d’ajudar a una vivenda a instal·lar l’escomesa d’aigua. Construccions i reformes Osona s’encarrega de realitzar aquest servei amb tot tipus d’escomeses com poden ser d’aigua, de llum o de gas.

Els propietaris d’aquesta casa van demanar a l’ajuntament o a la companyia d’aigua la possibilitat de instal·lar una escomesa a casa. El nostra paper va estar intervenir en obrir un forat a la vorera per tal de que els encarregats del servei d’aigua poguessin connectar la xarxa d’aigua amb en comptador de la vivenda. Posteriorment a la instal·lació ens vam encarregar de tornar a col·locar la pedra de la vorera i acabar de polir els últims desperfectes.

Escomeses d'aigua a Osona. Reparar escomeses de vivendes.
Escomeses d’aigua a Osona

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.catCONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA