Escales a Osona

Escales a Osona. Per començar, en aquesta casa a Tona ens hem encarregat de realizar un canvi amb l’objectiu de facilitar l’accés a una part de la vivenda la qual era bastant inaccessible o complicat d’arribar-hi.

El cas ha estat col·locar un tipus d’escala per poder arribar a la part més alta de la casa, les golfes o altell. Anteriorment hi havia una tapa i el seu pas era molt complicat. Primer hem facilitat la zona, ampliant el forat entre les bigues. Seguidament hem instal·lat l’escala plegable amb un suport adequat a les mides establertes, la qual en el moment d’obrir-la i tancar-la, l’escala quedi plegada per un pròxim ús.

En aquesta actuació de col·locació d’escales per a golfes o altells, ha intervingut el constructor i el fuster, ja que es necessitava la fusta per instal·lar els marcs al voltant de l’escala, la qual es tractava d’una sola peça. Després s’ha enguixat tot i s’han realitzat la resta d’acabats de la zona.

Escales a Osona

Reparació de façanes a comunitats d’Osona. Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.catCONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA